Innováció
minőség
gyorsaság

V+V Kft. – Az ország legkiemelkedőbb Dél-aföldi csomagolóanyag nagykereskedése, több mint 15 éves tapasztalattal a piacon!

Vékony sztreccsfólia

Cégünk európai sztreccsfólia gyártó cég képviselete,
 – A vékony sztreccsfóliák széles kínálata kézi és gépi kiszerelésben: 12my 160-300%
 – Vastag fóliák kiváltására 12my SE újfajta fólia, ami felveszi a versenyt velük ugyanolyan paraméterekkel rendelkező vastagabb termékekkel is.
 – Előnyújtott 7-9my fóliák olyan cégeknek, ahol a csomagolási technológia ezt megengedi (raklap súlyok)
 – 250-300%-os gépi nagy nyújthatóságú fóliák használata, amiket le lehet nyújtani 4-10my vastagságra és ezáltal szert tenni a vékony fóliára elérve a megtakarítást

Továbbá kínáljuk kézi sztreccsfóliáinkat cséve és doboz nélküli kivitelben (papírmentesen) – kisebb súly, olcsóbb termék, kevesebb környezetvédelmi termékdíj és EPR díj! A felhasználásban semmilyen különbséget nem vesz észre, továbbra is megkapja a megszokott fólia mennyiséget.

TERMÉKEINK

Sztreccsfólia

Cégünk európai sztreccsfólia gyártó cég képviselete, ahonnan jumbo, kézi és gépi fóliákat forgalmazunk. Fóliáink 500mm szélességben készülnek különféle vastagságban többféle nyújthatóságban.

Konfekcionált termékek

Cégünk PE anyagból gyárt konfekcionált termékeket vevői igény szerint, pl: tasak, zsák, ládabélelő és takaró, síklap. stb… Anyagminőség: orig, natreg és regranulált anyag.

Ragszalagok

Cégünk a vevői igényekhez igazodva kínálja az iparág leggyakrabban használt tapadószalagjait kézi és gépi felhasználásra egyaránt minden kategóriában.

AZ ALAPANYAGTÓL A KÉSZ TERMÉKEKIG

SZTRECCSFÓLIA ÁTCSÉVÉLŐ GÉP
Cégünk a jumbo sztreccsfólia mellé az átcsévélő gépet is kínálja. Külföldi gyártó félautomata nagy sebességű gépét kínáljuk, hogy Ön is megtalálja sikerét a fólia gyártásban és kereskedelemben. 1 év garanciával, utána alkatrész biztosításával ajánljuk ezt a kiváló terméket!

KÉZI ÉS GÉPI PAPÍRCSÉVE
Papírcsévék széles kínálata gyártói áron!

PAPÍRKARTON SZTRECCSFÓLIÁKHOZ
Hullámkarton minden méretben, akár nyomtatva is!

HOGYAN KÉSZÜLNEK A TERMÉKEINK?

Az alábbi videókra kattintva pici bemutatást engedünk termékeink elkészüléséről
vagy az alapanyag gyártó munkájáról.

Cégünk 2007-ben lett alapítva műanyagipari, csomagolástechnikai termékek gyártására és forgalmazására. Központunkat Szegeden, a Vállalkozó Köz-ben találhatják meg az érdeklődők. Több ezer elégedett vásárlóval a hátunk mögött, biztosan állíthatjuk, hogy területünk szakértői vagyunk!

Cégünk munkatársai több éves csomagolástechnikai tapasztalattal állnak az érdeklődők és a megrendelők szolgálatában. Ez jelenti a garanciát a munkánk minőségére, vevőink magas szintű kiszolgálására. A magas szintű minőség biztosítása érdekében tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkezünk (ISO 9001, HACCP)

Forgalmazási területünk fő alapköve Magyarország, de külföldre is exportálunk nagy mennyiségben csomagoló anyagot  (Pl. Románia, Szerbia, Szlovénia). A folyamatosan változó piaci igények mellett is gyorsan és rugalmasan teljesítjük vásárlóink megbízásait. Mindezen tényezők együttesen eredményezik a szoros és tartós partneri kapcsolatainkat.

Cégünk kiemelt figyelmet a bennünket körülvevő környezetre, nem csak “tisztaság” szempontból hanem szociális szempontból is.
Mai rohanó világunkban egyre több ember és család szorul a perifériára, ahol kilátástalan hétköznapi életüket élik. Mindent tőlünk telhetőt próbálunk megtenni, hogy megkönnyítsük embert próbáló hétköznapjaikat:

– rendszeresen támogatjuk a szegedi Koraszülött Mentőket
– a szegedi UTC sport klubbot csomagolóanyagokkal
– egy szegedi nagycsaládot használati tárgyakkal,élelmiszerekkel, édességekkel
– illetve egy szeged-szőregi család, akit tartós élelmiszerekkel, üdítőkkel és tüzelővel láttunk el

KAPCSOLAT

Címünk

6726 Szeged, Vállalkozó köz 5.

Email

vplusvkft@gmail.com

Telefonszám

+ 36 20 972 0052