FENNTARHATÓSÁG

Cégünk kiemelt figyelmet fordít a csomagoló anyagok környezetre gyakorolt hatására. Egy ilyen nemzetközi eszmét cégünk sem hagyhat figyelmen kívül, hiszen a jövő generációja ugyanúgy szeretné földünket használni, mint ahogy mi magunk tesszük, ezért konkrét célokat határoztunk el ezzel kapcsolatban.

A V+V Kft. eddig is fontosnak tartotta a szelektív hulladékgyűjtést, mely keretén belül a gyártási és selejt hulladékot regranulátatta és újrahasznosította. A papír és fa hulladék is újrahasznosul,   környezetbarát szilárd tüzelőanyaggá alakíttatta, majd elégetésével részben megoldotta a raktár téli fűtését.

Ám az általunk forgalmazott műanyag csomagolóanyagok iránt is felelősséget érzünk, melynek keretén belül partnereinknek ajánlatot teszünk a kiszállított különféle műanyagokra a következőképpen:

– PE anyagaink a partner által történő felhasználás és gyűjtés/válogatás után visszaszállítjuk. Ezzel kerül vissza a körforgásba a műanyag és mentesíti a környezetet.

– Fóliáink hordozóanyaga, a papírcséve is újrahasznosítható. Ilyen termék a kézi, gépi sztreccsfólia, sík/zsugorfólia, finom zsugorfólia. Ezáltal cégünk is versenyképesebb árat tud adni partnereinknek!

A továbbiakban úgy gondoljuk, hogy a fentiekkel az iparág és a természet egyaránt jól jár. Kis odafigyeléssel a dolgos hétköznapok hasznos tevékenységgé tudnak összeállni, mely által átlátható vállalti működést, emberközpontúságot és hasznos szereplővé válást hoz.

A pontos részletek felől kérjük érdeklődjön!